Over ons


Wie zijn wij, wat doen wij


Wijkstichting de NoordWester houdt kantoor in de Baljuwstraat 27 te Oss en is een organisatie van bewoners, die zich inzet voor het verbeteren van de leef-kwaliteit in de wijk. De wijkraad kan hier ondersteuning bieden op het materiële vlak, bijvoorbeeld voor de bouw van een speeltuin ed. in uw buurt. Wij, als wijkstichting, werken vooral op het maatschappelijk en sociaal gebied naar de bewoners toe. Uw wijkstichting werkt hierin nauw samen met buurtverenigingen, de wijkraad en allerlei andere instanties. Om wensen en behoeften te inventariseren kan wijkstichting de Noordwester bewonersavonden organiseren.

Wijkstichting de Noordwester brengt mensen met elkaar in contact, organiseert sociaal-culturele en maatschappelijke activiteiten voor kinderen, jongeren en volwassenen. Heeft u zelf ideeën of wilt u graag meedenken met ons, meldt u aan bij ons secretariaat Wij ondersteunen diverse activiteiten, de buurtverenigingen en natuurlijk ook onze wijkkrant de Noordwester. Ook voor subsidie, om bijvoorbeeld buurtevenementen te organiseren, kunnen wij ondersteuning bieden. Maar ook voor eenmalige sponsoring van sociale activiteiten kunnen de wijkbewoners bij ons terecht. Alles is uiteraard ter beoordeling van het bestuur. Het is ook mogelijk om bij ons een aanhanger te huren/lenen. Maar ook beschikken wij over een aanzienlijke hoeveelheid spellen voor binnen en buiten. Er zijn bordspellen, maar ook grotere spellen voor buiten. Wij beschikken o.a. over een klein luchtkussen, midgetgolfbanen, ringwerpen, bussengooien enzovoort.

Er is een wijkkrant 'de Noordwester' en deze is geheel gratis voor de wijk bewoners en verder geinteresseerden. De wijk Oss Noord-West bestaat uit de Vlashoek, Heihoek en Ussen. Deze wijk is de grootste van Oss en daarom bereiken we met onze Noordwester 5600 gezinnen, 12 maanden per jaar. In elke editie wordt alle informatie uit de wijk gegeven en daarbij ook een stuk algemene informatie uit Oss. 6 x per jaar bestaat de Noordwester uit 12 tot 20 pagina’s op papier (en tevens digitaal op deze site) De andere 6 maanden wordt de Noordwester alleen digitaal uitgegeven via deze site. Voor de lokale ondernemer dus een uitgelezen kans om juist die mensen te bereiken, welke voor u belangrijk zijn. Het is ook mogelijk om de wijkkrant iedere maand in uw mailbox te krijgen, zo mist u nooit belangrijke zaken in uw wijk. Stuur hiervoor een mail naar de wijkkrant

Voor de ondernemers in de wijk is onze wijkkrant ook een uitgelezen kans om maar liefst 5600 gezinnen te bereiken met hun boodschap. Lees verder op deze site of informeer naar de mogelijkheden bij onze wijkkrant of bij ons secretariaat U bent ook van harte welkom voor een persoonlijk gesprek, in gezamenlijk overleg kan ook worden uitgeweken naar “De Bonte Hoef”.

Ons kantooradres is Baljuwstraat 27 te Oss, voor een bezoek en/of gesprek onder het genot van een kop koffie kunt u altijd een afspraak maken met de voorzitter.
Het bestuurThumbnail Image 1

Anny van Ooijen Dagelijks bestuur Voorzitter

Thumbnail Image 1

Frank van Dijk Dagelijks bestuur Secretaris

Thumbnail Image 1

Jack van Lent Dagelijks bestuur Penningmeester

Thumbnail Image 1

???????????? Algemeen bestuur Jeugdactiviteiten

Thumbnail Image 1

Dick Veen
Algemeen bestuur Verhuur en logistiek

Thumbnail Image 1

?????????
Algemeen bestuur activiteiten


Thumbnail Image 1

?????????
Algemeen bestuur algemene zaken

Thumbnail Image 1

Vrijwilliger Allerlei

Thumbnail Image 1

Vrijwilliger Allerlei

Thumbnail Image 1

Vrijwilliger Allerlei

Thumbnail Image 1

Vrijwilliger Allerlei

Thumbnail Image 1

Vrijwilliger Allerlei


Wij zijn sponsor van de volgende verenigingen, stichtingen en goede doelen


Placeholder image        Placeholder image        Placeholder image;Placeholder image        Placeholder image        Placeholder image

© Copyright Wijkstichting de Noordwester    |    Disclaimer     |    ..